Na most jól beszámolok Neked!
Avagy hogyan vond be a szeretteidet, az új rutinod kialakításába?!

Ha te is akkor, én is!

Habár eszméletlen jó érzés egyedül sikereket véghez vinni és learatni a babérokat...Legyen szó karrier építésről, tanulásról, kreatívkodásról, diétáról stb... Lássuk be, még nálad is akadhat olyan terület, amihez Te egymagad kevés vagy! És, hogy miről beszélek?

55818951_2087811021274606_4010158479774842880_n.jpg

Nem arról van szó, hogy a végén nem a Te önbizalmad fog nőni egy-egy célod után és nem a tied 100%-ig a bele fektetett energia, idő és áldozat. Természetesen ez mind a Tied! Nyersz. Csakhogy emberből vagyunk te is, én is. Nem minden területet hódítunk meg egyből, születünk rá vagy első perctől fogva lenne hozzá akaraterőnk, amivel képesek lennénk végig vinni a folyamatot, bármennyire is álmunk az.

Viszont jó hír, hogy szert tehetsz EGY szövetségesre. Ha úgy tetszik egy tolóerőre, , aki ha pl. reggelente lusta vagy kikelni az ágyból és ezt tudod is magadról, azzal pedig még jobban tisztában vagy, hogy végre ideje lenne cselekedni!!  

És végre neki látni, megírni az új bejegyzésedet, elkészíteni az egészséges dobozolós vacsijaidat, elkezdeni a tavaszi nagy takarítást, nem megenni azt az utolsó falat csokit vagy csak végre az álmodnak élni. És ilyenkor jön közbe az a személy akit te kiválasztottál magad mellé. Na Ő lesz az aki fejbe kólint. 

55932310_298794014125736_2103812751246753792_n.jpg

Akinek MINDENNAP végén, skype-on egy pár perces videóhívással, messenger üzenetben akár csak emojikkal vagy egy gyors telefonnal, sms-el tudatni, hogy mit tettél meg vagy éppen nem tettél meg, az aznapra kitűzött célodra vonatkozóan. /természetesen a legjobb ha a napi apró céljaid, a már az általad meghatározott, nagy cél felé vezetnek, de ezt egy másik bejegyzésben bővebben kifejtem/

Ugye? Így már lehet nem is fog olyan jól esni az a csoki, ha este számot kell róla adj. A másik jó dolog benne, hogy akár együtt neki állhatok egy új rutin kialakításához, bele vághattok egy kihívásba vagy leadhattok pár plusz kilót is a nyárig. Fontos, hogy olyan személyt válassz aki közel áll hozzád és az értékrendedhez. Aki nem bánt a szavaival de tudja hogyan használja azokat helyesen, ha aznap nem azt hoztad ki magadból amit elvártál, az elején. 

Hidd el óriási változást fogsz észre venni, amint megkezdődött a szövetség. Hiszen mindenkinek van legalább egy jó fej anyukája, nagymamája, kollégája, testvére na meg persze legjobb barátnője. Hajrá!

(Én most épp a hugommal kezdtem bele egy diétába és mindennap küldözgetjük a képeket egymásnak, hogy mit ettünk, minden egyes étkezésre és hát bizony már egyből tudja a másik, hogy ha nem érkezik kép akkor ott már baj van! :D Nagyon motiváló, hogy a másik megtudja állni, akkor én nehogy már ne tudjam! Eszméletlen jó dolog! Én csak ajánlani tudom)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://franciapiritos.blog.hu/api/trackback/id/tr2514737193

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook oldaldoboz

Namaste

 

 

Szeretném ha tudnád,hogy ezen az oldalon minden tőlem telhetőt megteszek azért, hogy olyan színes tartalmakban legyen részed amit tovább vihetsz, megoszthatsz, megoldhatsz vagy saját magadra alakíthatsz. A legjobb helyen jársz akkor ha, finom és egészséges ételek után kutatsz. Vagy a "NagyŐ" az, aki még hiányzik az étlapodról. Uncsi a komfortzóna? Kattints és ülj le ide, kikapcsolni, meritkezni, nevetni az élet sorsfordító dolgain. Akkor is, ha kíváncsi vagy a tudatosságod és tested minden formájára, megismerésére és kivirágoztatására. Az élet kulisszatitkaiba tudlak elvinni magammal. Nem utolsó sorban pedig közelebb kerülhetsz, nyitotabbá válhatsz egy olyan közösségben amiben szinte tökéletesen megegyező gondolkozású, ugyanakkor megértő emberekkel beszélgethetsz, inspirálódhatsz. Vártalak már, örülök, hogy itt vagy! Jó szórakozást és hasznos időtöltést.

Namaste, Kriszti 

süti beállítások módosítása