30 dolog amit mindenképp át kell élj, mielőtt betöltöd a harmadik X-et!

Imádni valóak ezek a kis pipálgatásra váró "ToDo" listák. Nem?!

Naponta nézegetni és csinosítgatni, leellenőrizni és emlékeztetni magunkat a számunkra fontos dolgokra. A bevásárlástól elkezdve, tanuláson át a legjobb barátnőnk szülinapját megszervezését és az álomnyaraláshoz való spórolgatást is könnyen átláthatóvá tehetjük! Szuper! 

c45aac186512502257419e9ce19f3691.jpg

Csoportosíthatjuk:

  • napi,
  • heti,
  • havi,
  • és éves tartalom szerint.

Listába szedhetjük a : 

  • jövőbeli terveket
  • látnivalókat
  • célokat
  • étrendet
  • sikereket... stb. 

 

És ha azt hiszed, hogy ez akár 20 percnél is többet vesz el az életedből... tévedsz! Ma már csak gyorsan, kényelmesen akár reggel az ágyból letöltheted. Ilyen oldal például a: pinterest.com. Pár másodperc alatt pedig a galériádban elmentve, ott fog várni rád, hogy kipipálgathasd a napi pontokat. Szóval ha nem vagy oda a rajz tudásodért/ pepecselésért és ilyesmik, akkor ez a mobilos alkalmazása merőben kedvet hozhat, hogyha szeretnéd egy kicsit rendben és tudatosabban élni a hétköznapokat.

Tuti tipp: állítsd be háttérképnek, hogy mindig szem előtt legyen, így biztos nem marad ki semmi. 

Ha pedig az íróasztalnál töltött idődet, annak kellékeit és a nyomtatódat nem cserélnéd el semmire akkor ezt imádni fogod! A már említett honlapon több millió kép található CSAK ebben a témában! Le is másolhatod a neked kedvenc "ToDo" listád stílusát a noteszedbe vagy csak egy sima lapra amit felragasztasz a faladra. Már is szem előtt van.

Tuti tipp: Nyomtass kis olyan méretet amit betudsz csúsztatni a határidő-naplódba és a nap végére ki is élted magad, kreativitásod területén.

26839b8f1bad26ec6bd2ff3a36b26817.jpg

 

Ha pedig eddig eljutottál az olvasásban, akkor szerintem ez is elnyeri a tetszésedet majd! Egy olyan listát szeretnék veled megosztani, amire én is nem rég találtam rá és egyből a laptopom "kedvenc képeim" mappájában landolt:

30 DOLOG, MIELŐTT BETÖLTÖD A HARMADIK X-ET

30_chooses.jpg

 

Mi ez ha nem motiváló és egyben nagyon édes kis "bakancslista"?!  

Csupa olyan dolgokból áll, ami hozzá tehet valami kis pluszt az életedhez. Ha te is úgy állsz neki, hogy van még 6-5-3-2 éved addig, szerintem simán meg lehet mind! Ennek a listának néhány pontja igényel egy valamivel több nyitottságot, bátorságot és, hogy előhozd a talán már elfeledett gyermeki lelkesedésed. Éld meg játékként és a végén sikerként! És talán mint én is, néhány ponton túl is vagy.

Tuti tipp: Oszd meg barátnőiddel, anyukáddal, pároddal vagy csoporttársaiddal és akár egy mókás "versenyt" is kialakíthattok ebből az egészből. Veszteni nem veszítesz!

És Te? Bele vágsz? 

A bejegyzés trackback címe:

https://franciapiritos.blog.hu/api/trackback/id/tr9714375933

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook oldaldoboz

Namaste

 

 

Szeretném ha tudnád,hogy ezen az oldalon minden tőlem telhetőt megteszek azért, hogy olyan színes tartalmakban legyen részed amit tovább vihetsz, megoszthatsz, megoldhatsz vagy saját magadra alakíthatsz. A legjobb helyen jársz akkor ha, finom és egészséges ételek után kutatsz. Vagy a "NagyŐ" az, aki még hiányzik az étlapodról. Uncsi a komfortzóna? Kattints és ülj le ide, kikapcsolni, meritkezni, nevetni az élet sorsfordító dolgain. Akkor is, ha kíváncsi vagy a tudatosságod és tested minden formájára, megismerésére és kivirágoztatására. Az élet kulisszatitkaiba tudlak elvinni magammal. Nem utolsó sorban pedig közelebb kerülhetsz, nyitotabbá válhatsz egy olyan közösségben amiben szinte tökéletesen megegyező gondolkozású, ugyanakkor megértő emberekkel beszélgethetsz, inspirálódhatsz. Vártalak már, örülök, hogy itt vagy! Jó szórakozást és hasznos időtöltést.

Namaste, Kriszti 

süti beállítások módosítása