Ez nem a Chanel, ez a Rochers Coco sütireceptje
3 hozzávaló, 10 perc és máris kész a francia süteményed

Pici-mini kókusz puszik!

Most komolyan, míg letelt az a tíz perc sütési idő (ami valljuk be nem olyan sok)  a konyhát olyan szinten lepte el a szinte mindenki által kedvelt héjas dió reszelékének az illata, a sütőből kitörve, hogy az valami hihetetlen. Aki velem együtt rajong ennek a terméséből létrehozott millió és milliónyi féle kreálmányáért (tusfürdő, ajakbalzsam, autóillatosító, parfüm, gyertya..) minden bizonnyal imádni fogja azt, hogy :

EGYSZERŰ, GYORS és annyira KÓKUSZOS! 

Ez egy rajongás amit könnyen csillapíthatsz ezzel az akár vendégvárónak sem utolsó recepttel. 

Hozzávalók:

2 tojásfehérje

80 g kristály/barnacukor

180 g kókuszreszelék

 

A felsorolt hozzávalókat egy kisebb tálban összekeverjük. Külön jó, hogy kedvünkre és  könnyen formázhatjuk. A piramis alaktól kezdve a körön, háromszögön át bármilyenre. Majd a 210° fokra előmelegített sütőbe, 10 percre sütőpapírral terített, lapos tepsiben betoljuk 10 percre. 5 perc hűlés után fogyasztható.

Ugye milyen egyszerű? Bon Áppétit! 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://franciapiritos.blog.hu/api/trackback/id/tr614316725

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook oldaldoboz

Namaste

 

 

Szeretném ha tudnád,hogy ezen az oldalon minden tőlem telhetőt megteszek azért, hogy olyan színes tartalmakban legyen részed amit tovább vihetsz, megoszthatsz, megoldhatsz vagy saját magadra alakíthatsz. A legjobb helyen jársz akkor ha, finom és egészséges ételek után kutatsz. Vagy a "NagyŐ" az, aki még hiányzik az étlapodról. Uncsi a komfortzóna? Kattints és ülj le ide, kikapcsolni, meritkezni, nevetni az élet sorsfordító dolgain. Akkor is, ha kíváncsi vagy a tudatosságod és tested minden formájára, megismerésére és kivirágoztatására. Az élet kulisszatitkaiba tudlak elvinni magammal. Nem utolsó sorban pedig közelebb kerülhetsz, nyitotabbá válhatsz egy olyan közösségben amiben szinte tökéletesen megegyező gondolkozású, ugyanakkor megértő emberekkel beszélgethetsz, inspirálódhatsz. Vártalak már, örülök, hogy itt vagy! Jó szórakozást és hasznos időtöltést.

Namaste, Kriszti 

süti beállítások módosítása