Ha pozitívan gondolkodnál!
12 nagyszerű megerősítés

 

Hello Te ott! Igen Te, ma is csodálatos napunk van, nem igaz?

Hát ha a válaszod erre egy halványka igen vagy ami még rosszabb a nem lenne, hát akkor azonnal elő kell vedd, a jóhiszeműségedet, hogy igenis létezik módszer arra, hogy a "ballábas" reggeleket egy "happy day" -re is tudod változtni. 

megerősítések ott kezdődnek, hogy hiszel valami olyan dologban, amit csak érezhetsz de nem foghatsz meg. Ez a legtöbb ember számára hihhetetlen és amúgy is abszurd. Úgyhogy ehhez jó ha kicsit spirituális, érdeklődő és nyitott beállítottságú vagy (de nem feltétele). És nem is azt kell ilyenkor elképzelni, hogy Hermione Grangerként a varázspálcáddal egy üst felett varázsigéket mormolnál. Bár az elég vicces lenne. :D

Egyszerűen csak lazítsd el a vállad, vegyél egy mély levegőt, aztán fújd ki és érezd át amit kijelentesz:

1. A múltat elengedem, a jelenben élek.

2. A nyugalom, pihenés energiával tölt fel.

3. Elfogadom a tökéletes testi állapotot, most.

4. Erős vagyok lelkileg, gondolataim mindig tiszták és egyértelműek.

5. Szívemből szeretet és öröm árad.

6. Bárhová megyek ott szeretettel fogadnak.

7. Megoldom a problémákat, mindig a legjobb megoldásra törekszem.

8. Becsülöm és ápolom a testemet.

9. A jelenben élek, bízom a jövőmben.

10. Egyedi vagyok. Jól érzem magam a bőrömben, szeretem az életemet.

11. Elfogadom embertársaimat olyannak, amilyenek. Senkit sem akarok megváltoztatni.

12. Mindent megkapok az életben amire szükségem van, a megfelelő időben és helyen.

+1 Másokat is inspirál a boldogságom! 

Várd csak ki a végét mikor már többen is azt kérdezik: "Veled meg mi történt? Valahogy minden más körülötted, jobb!! Hogy csinálod?"

És akkor elmondhatod, hogy mi sem egyszerűbben változtattál az eddig negatív gondolataidon. Ennyi. Kitartást kívánok az új énedhez, mert már közelebb van mint azt gondolnád.

Na ugye, hogy szép napunk van?! :D

 

A bejegyzés trackback címe:

https://franciapiritos.blog.hu/api/trackback/id/tr9214313371

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook oldaldoboz

Namaste

 

 

Szeretném ha tudnád,hogy ezen az oldalon minden tőlem telhetőt megteszek azért, hogy olyan színes tartalmakban legyen részed amit tovább vihetsz, megoszthatsz, megoldhatsz vagy saját magadra alakíthatsz. A legjobb helyen jársz akkor ha, finom és egészséges ételek után kutatsz. Vagy a "NagyŐ" az, aki még hiányzik az étlapodról. Uncsi a komfortzóna? Kattints és ülj le ide, kikapcsolni, meritkezni, nevetni az élet sorsfordító dolgain. Akkor is, ha kíváncsi vagy a tudatosságod és tested minden formájára, megismerésére és kivirágoztatására. Az élet kulisszatitkaiba tudlak elvinni magammal. Nem utolsó sorban pedig közelebb kerülhetsz, nyitotabbá válhatsz egy olyan közösségben amiben szinte tökéletesen megegyező gondolkozású, ugyanakkor megértő emberekkel beszélgethetsz, inspirálódhatsz. Vártalak már, örülök, hogy itt vagy! Jó szórakozást és hasznos időtöltést.

Namaste, Kriszti 

süti beállítások módosítása