B O N J O U R

Mademoiselle.

Te kihozod magadból a legjobbat?
-Könyvajánló-

"Semmi sem állandó, csak a változás maga" 

"Tedd meg amit meg kell tenni, akkor, amikor meg kell tenni, akár tetszik, akár nem" 

"Sohasem tudhatod, milyen eredményei lesznek a cselekedeteidnek, de ha nem cselekszel, eredményük sem lesz" 

 

Ezek voltak a kedvenc idézeteim abból a könyvből, amit Csáti Tamás és Hidvégi Anita közösen megálmodva írtak, /Ez az egy életem van! Kihozom magamból a legjobbat?- címmel/ mely nemrég debütált a nagyközönség előtt is, Magyarországon. És még nagyobb hálával tartozom nekik azért, hogy ilyen messzire, egész Franciaországig elküldtek nekem egy példányt belőle, igazán hasznomra vált. Sőt! 

Ez egy olyan könyv, amit nem tudsz CSAK egyszer elolvasni

 

Ha a legtöbbet szeretnéd kihozni belőle, amire hivatott is, akkor érdemes már az elején egy vastag kihuzóval nekilátni, vagy ami még jobb egy kis jegyzetfüzetkébe kipingálni a kedvenc részeidet. Én második neki futásra biztos, hogy így teszek tekintve, hogy olyan maga az olvasmány, mint az önfejlesztés nagy közös magja.

Velős, tartalmas, sűrű és egy magyar pár írta ami miatt szintén elnyerte a tetszésem, mert igazi "magyar problémákra" is rávilágítanak és nagyon bele tudtam magam élni egy-egy ilyen helyzetbe. Nem egy sablonra épülő "boldogság recept" könyv, inkább valami olyasmi ami már tesztelt és tapasztalat is áll a háttérben.

58800348_282784555937132_3512271877819072512_n_2.jpg

Részletes recept

Három főrészre osztódik a könyv és így, amelyik része aktuális épp most az életünknek, fellapozva segíthet egy-két (nem PROBLÉMÁRA/ mert azt megtanultam tőlük, hogy nem így mondjuk!!!= agy programozás) megoldásra váró feladat elvégzésére. 

  • 1. rész: Sokszor halljuk, hogy végezz olyan munkát amit szeretsz. Puff. Jó, de mi az ami nekem való? Mi az amiben kedvem lelem? Miben vagyok jó?  /a könyv segíthet/

 

  • 2. rész: L'amour. Amit mindenki keres, kutat és a legjobbat akarja belőle. Biztos, hogy a páromban kell keresni mindazt amire vágyom?  /a könyv segíthet/ 

 

  • 3. rész: Hiszem, hogy..rész. A vallás sokaknak kényes téma, pedig szerintem többet kellene ezekről nyíltan és érdeklődve beszélni, nos a könyv utolsó szakasza pont így tesz. Érdekes. Hiteles.

 

Ajánlom mindenkinek, aki most kezdi az önfejlesztést mert a veleje-magja van ezekben az oldalakban. Ajánlom úgy, hogy ne csak egyszeri olvasmány legyen, hanem mindig mikor bele lapozunk találjunk benne valami olyat, ami "aahhh mostmár értem" részt. Azoknak akik nem félnek, a napjukból áldozni egy-két-három félórát arra, hogy a könyvben leírt gyakorlatokkal jobbá tegyék a saját életüket és a környezetükben élőkét. Az EGO-t pedig felejtsük el! De hogy, mi is az? Hát, jó olvasást!

Hozd ki magadból a legjobbat és mutasd meg másoknak is! 

54220655_660641544383758_3735878500046375949_n.jpg

Ide kattintva tudod a legkönnyebben megrendelni! 

A bejegyzés trackback címe:

https://franciapiritos.blog.hu/api/trackback/id/tr4614799706

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Üdvözöllek!

 53348999_1156361424541646_8497812306619531264_n.jpg

A harmadik blogom után eldöntöttem, hogy negyedik nekifutásra olyan bejegyzéseket adok ki a kezemből, amik érdekesek de mind amellett egyszerűek és tiszták. Nem kell mindent túlbonyolítani. Nem kell mindenkinek megfelelni. És ez a mostani, "külföldi életem" mind ehhez passzol is. Szeretem megosztani azt ami nekem ma már hétköznapi, de talán másoknak megér egy olvasást. Szeretem Franciaországot de valamikor egyszer szeretnék haza költözni, Magyarországra. Addig is vezetem ezt a kis csajos-gasztro blogot. Amiért pedig hálás vagyok az az, hogy itt vagy! 

Ciao, Kriszti

Facebook oldaldoboz