Te kihozod magadból a legjobbat?
-Könyvajánló-

"Semmi sem állandó, csak a változás maga" 

"Tedd meg amit meg kell tenni, akkor, amikor meg kell tenni, akár tetszik, akár nem" 

"Sohasem tudhatod, milyen eredményei lesznek a cselekedeteidnek, de ha nem cselekszel, eredményük sem lesz" 

 

Ezek voltak a kedvenc idézeteim abból a könyvből, amit Csáti Tamás és Hidvégi Anita közösen megálmodva írtak, /Ez az egy életem van! Kihozom magamból a legjobbat?- címmel/ mely nemrég debütált a nagyközönség előtt is, Magyarországon. És még nagyobb hálával tartozom nekik azért, hogy ilyen messzire, egész Franciaországig elküldtek nekem egy példányt belőle, igazán hasznomra vált. Sőt! 

Ez egy olyan könyv, amit nem tudsz CSAK egyszer elolvasni

 

Ha a legtöbbet szeretnéd kihozni belőle, amire hivatott is, akkor érdemes már az elején egy vastag kihuzóval nekilátni, vagy ami még jobb egy kis jegyzetfüzetkébe kipingálni a kedvenc részeidet. Én második neki futásra biztos, hogy így teszek tekintve, hogy olyan maga az olvasmány, mint az önfejlesztés nagy közös magja.

Velős, tartalmas, sűrű és egy magyar pár írta ami miatt szintén elnyerte a tetszésem, mert igazi "magyar problémákra" is rávilágítanak és nagyon bele tudtam magam élni egy-egy ilyen helyzetbe. Nem egy sablonra épülő "boldogság recept" könyv, inkább valami olyasmi ami már tesztelt és tapasztalat is áll a háttérben.

58800348_282784555937132_3512271877819072512_n_2.jpg

Részletes recept

Három főrészre osztódik a könyv és így, amelyik része aktuális épp most az életünknek, fellapozva segíthet egy-két (nem PROBLÉMÁRA/ mert azt megtanultam tőlük, hogy nem így mondjuk!!!= agy programozás) megoldásra váró feladat elvégzésére. 

  • 1. rész: Sokszor halljuk, hogy végezz olyan munkát amit szeretsz. Puff. Jó, de mi az ami nekem való? Mi az amiben kedvem lelem? Miben vagyok jó?  /a könyv segíthet/

 

  • 2. rész: L'amour. Amit mindenki keres, kutat és a legjobbat akarja belőle. Biztos, hogy a páromban kell keresni mindazt amire vágyom?  /a könyv segíthet/ 

 

  • 3. rész: Hiszem, hogy..rész. A vallás sokaknak kényes téma, pedig szerintem többet kellene ezekről nyíltan és érdeklődve beszélni, nos a könyv utolsó szakasza pont így tesz. Érdekes. Hiteles.

 

Ajánlom mindenkinek, aki most kezdi az önfejlesztést mert a veleje-magja van ezekben az oldalakban. Ajánlom úgy, hogy ne csak egyszeri olvasmány legyen, hanem mindig mikor bele lapozunk találjunk benne valami olyat, ami "aahhh mostmár értem" részt. Azoknak akik nem félnek, a napjukból áldozni egy-két-három félórát arra, hogy a könyvben leírt gyakorlatokkal jobbá tegyék a saját életüket és a környezetükben élőkét. Az EGO-t pedig felejtsük el! De hogy, mi is az? Hát, jó olvasást!

Hozd ki magadból a legjobbat és mutasd meg másoknak is! 

54220655_660641544383758_3735878500046375949_n.jpg

Ide kattintva tudod a legkönnyebben megrendelni! 

A bejegyzés trackback címe:

https://franciapiritos.blog.hu/api/trackback/id/tr4814799706

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook oldaldoboz

Namaste

 

 

Szeretném ha tudnád,hogy ezen az oldalon minden tőlem telhetőt megteszek azért, hogy olyan színes tartalmakban legyen részed amit tovább vihetsz, megoszthatsz, megoldhatsz vagy saját magadra alakíthatsz. A legjobb helyen jársz akkor ha, finom és egészséges ételek után kutatsz. Vagy a "NagyŐ" az, aki még hiányzik az étlapodról. Uncsi a komfortzóna? Kattints és ülj le ide, kikapcsolni, meritkezni, nevetni az élet sorsfordító dolgain. Akkor is, ha kíváncsi vagy a tudatosságod és tested minden formájára, megismerésére és kivirágoztatására. Az élet kulisszatitkaiba tudlak elvinni magammal. Nem utolsó sorban pedig közelebb kerülhetsz, nyitotabbá válhatsz egy olyan közösségben amiben szinte tökéletesen megegyező gondolkozású, ugyanakkor megértő emberekkel beszélgethetsz, inspirálódhatsz. Vártalak már, örülök, hogy itt vagy! Jó szórakozást és hasznos időtöltést.

Namaste, Kriszti 

süti beállítások módosítása